DUNA-PART INGATLANCENTRUM - 1137 Budapest, Pozsonyi út 33/A.
Telefon / Fax: 06 1 270 1110 - Mobil: 06 20 336 1146, 06 20 934 4066
E-mail: info@dunapart-ingatlan.hu, nyilka.ildiko@gmail.com
Web: www.dpic.hu, www.dunapart-ingatlan.hu, www.utasbiztositas.eu, www.biztositasonline.eu
menü
főoldal bemutatkozás partnereink ingatlanok biztosítások
DUNA-PART INGATLANCENTRUM
Azonosító
Értékesítés módja
Ingatlan típusa
Kerület / Utca
Ár tól-ig
- Ft
Nyilka Ildikó
vezető
Telefon: 06 20 336 1146
Nagy Éva
ingatlanreferens
Telefon: 06 20 934 4066
 

Vállalati biztosítások

Cégpaletta

A Cégpaletta programban elérhető minden biztosítási lehetőség, amelyre ma egy vállalkozásnak, cégnek szüksége lehet. Ha Ön ebből legalább kettőt választ, jogosulttá válik a kedvezményekre!
bővebb információ

Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás

Bármennyire körültekintően vezeti is vállalkozását, nem feledkezhet meg róla, hogy azt veszélyek fenyegetik, melyeket gyakran a legnagyobb óvatossággal sem tud kivédeni. Vagyontárgyai biztonságának megőrzésében, az üzletmenet folyamatosságának fenntartásában segít Önnek a Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás.
bővebb információ

Szállítmánybiztosítások

Szárazföldön, vízen, levegőben óriási mennyiségű és értékű árut szállítanak világszerte. A feladótól a vevőnek történő kiszolgáltatásig tartó úton az áru számtalan veszélynek van kitéve, melyek következtében sérülhet, illetve elveszhet, jelentős veszteséget okozva az áru tulajdonosának.
bővebb információ

Építés- és szerelésbiztosítások

Gazdasági életünk meghatározó területe az építőipar, azon belül is az építési-, szerelési tevékenység. Társasház építések, útfelújítások, autópálya építések, gyárépítések zajlanak szerte az országban, melyek építési, szerelési kockázatait át tudjuk vállalni.
bővebb információ

Gépbiztosítások

A gépek működtetésük során különféle veszélyeknek és kockázatoknak vannak kitéve: kezelési hiba, ügyetlenség, betörés, tűz, víz okozhatja a gépek károsodását. Termékeink közt megtalálja az elektronikus berendezések és készülékek biztosítását, géptörés, gép-üzemszünet és gépszerelés biztosításokat, valamint a hűtött-áru biztosítást.
bővebb információ

Mezőgazdasági biztosítások

Növénybiztosításaink között megtalálja többek közt a jégkárbiztosítást, árvíz-, ill. téli fagykárbiztosítást, üvegházi vagy fóliás termesztés, viharkár vagy erdőtűz biztosítását. Állatállományát biztosíthatja természeti csapások, katasztrófák ellen, nagy értékű állítaira egyedi állatbiztosítást köthet. Porta elnevezésű termékünk a mezőgazdasági vállalkozók összetett vagyonbiztosítása.
bővebb információ

Nagy- és multinacionális vállalatok vagyonbiztosítása

A nagy- és multinacionális vállalatok részére kínáljuk nevesített kockázatú és összkockázatú vagyonbiztosításainkat. Ügyfeleink társaságunk vezető kockázatelbíráló munkatársai segítségével fogalmazhatják meg biztosítási igényeiket, melyre a biztosítandó vagyoncsoportok, biztosítási összegek, lefedni kívánt kockázatok és a kockázatcsökkentő intézkedések ismeretében, többféle variációban készítünk ajánlatot.
bővebb információ

Általános felelősségbiztosítások

Felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben meghatározott mértékben és feltételek szerint mentesítse őt olyan kár megtérítése alól, amelyért jogszabály szerint felelős. Általános felelősségbiztosítási termékpalettánkba tartozik a tevékenységi, a munkáltatói, a szolgáltatói, a termékfelelősség- és a környezetszennyezési felelősségbiztosítás.
bővebb információ

Szakmai felelősségbiztosítások

Társaságunk egészségügyi és szociális tevékenységre, állat-egészségügyi tevékenységre, könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők részére, építészeti és műszaki tervezésre, illetve vagyonvédelmi vállalkozások részére kínál szakmai felelősségbiztosításokat.
bővebb információ

Kezesi biztosítások

A kezesi biztosítás egy olyan speciális biztosítás, amelynek választása esetén a Generali biztos hátteret nyújt az Ön szerződésein alapuló jogi kötelezettségeinek a teljesítéséhez.
bővebb információ

Generali Kikötő vízi járművek biztosítása

Velünk teljes körű biztonságban tudhatja magát, amikor barátaival, családjával a hajózás csodálatos élményének hódol. Aki a hajózás szerelmese lett, nehezen tud elszakadni tőle. Viszont egy nem várt esemény, egy baleset okozta hajósérülés több hetes kiesést is okozhat, nem beszélve az anyagi károk okozta bosszúságról vagy egy hajóstársa sérüléséből eredő tragédiáról.
bővebb információ
 
Nyilka Ildikó
Telefon / Fax:
06 1 270 1110, 06 1 789 3318
Mobil:
06 20 336 1146
Email:
nyilka.ildiko@gmail.com
Skype:
nyilkaildiko
Duna-Part Ingatlancentrum és Generali-Providencia Zrt. képviselete
DUNA-PART INGATLANCENTRUM
1137 Budapest, Pozsonyi út 33/A.
Telefon / Fax: 06 1 270 1110
Mobil: 06 20 336 1146, 06 20 934 4066
Email: info@dunapart-ingatlan.hu
Email: nyilka.ildiko@gmail.com
Web: www.dpic.hu
Web: www.dunapart-ingatlan.hu
Skype: nyilkaildiko
KÖSSÖN UTASBIZTOSÍTÁST!
Web: www.utasbiztositas.eu

KÖSSÖN BIZTOSÍTÁST!
Web: www.biztositasonline.eu
Megbízható cég
Life Goes On
Változásbejelentő