DUNA-PART INGATLANCENTRUM - 1137 Budapest, Pozsonyi út 33/A.
Telefon / Fax: 06 1 270 1110 - Mobil: 06 20 336 1146, 06 20 934 4066
E-mail: info@dunapart-ingatlan.hu, nyilka.ildiko@gmail.com
Web: www.dpic.hu, www.dunapart-ingatlan.hu, www.utasbiztositas.eu, www.biztositasonline.eu
menü
főoldal bemutatkozás partnereink ingatlanok biztosítások
DUNA-PART INGATLANCENTRUM
Azonosító
Értékesítés módja
Ingatlan típusa
Kerület / Utca
Ár tól-ig
- Ft
Nyilka Ildikó
vezető
Telefon: 06 20 336 1146
Nagy Éva
ingatlanreferens
Telefon: 06 20 934 4066
 

Egyéni és kollektív élet-, baleset- és egészségbiztosítások

Eszébe jutott már, hogy a mindennapok forgatagában a túlhajszoltság, az egészségtelen életmód, a stressz milyen káros hatást gyakorolhat a szervezetünkre? Gondolt már arra, hogy egy esetleges betegség vagy baleset miatt hogyan pótolná kiesett jövedelmét? Felmerült már Önben, hogy a gyógyítással kapcsolatos költségeket és kiadásokat hogyan finanszírozná? Számolt már az orvos, az ápolás, a gyógyszerek, a hálapénz, az utazás, az esetleges külföldi gyógykezelés vagy beutaló nélkül igénybe vett szolgáltatások költségeivel? Öngondoskodás nélkül kiszolgáltatottá válhat, a kieső jövedelem és a felmerülő költségek pedig az anyagi biztonságot veszélyeztethetik. A Generali Biztosító Zrt. élet-, egészség- és balesetbiztosításaival nyugodt lehet, mert fel tud készülni a váratlan helyzetekkel járó anyagi nehézségekre. Széles termékpalettánkból választhatja ki az igényeinek megfelelő és legteljesebb védelmet nyújtó szolgáltatásokat. Mindezt szakszerű és ügyfélbarát kiszolgálással, versenyképes díjakon kínáljuk Önnek.

Generali Egészségprogram szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás

Ön is gyors, szakszerű és minőségi egészségügyi ellátást szeretne, várólisták és hálapénz nélkül? Ha a Generali Egészségprogramját választja, nem kell bajlódnia azzal, hogy mikor és hova forduljon panaszával, hiszen a nap 24 órájában hívhatja a Generali Egészségvonalat, korlátlanul rendelkezésére állnak minőségi szakrendelések, nem kell várakoznia egy-egy diagnosztikai vizsgálatra, ráadásul gyors és minőségi ellátásban fog részesülni. A szűrővizsgálatok pedig segítik Önt abban, hogy megőrizze egészségét, illetve megelőzze a betegségek kialakulását, így egészségesebb és aktívabb életet élhessen.
bővebb információ

TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Céljaink megvalósításához nélkülözhetetlen az egészség. Egészségünk alakulását magunk is befolyásolhatjuk, de vannak olyan váratlan események, amelyeket nem tudunk kivédeni. Sokféleképpen szenvedhetünk balesetet is, változó kimenetellel. Ezért fontos az előrelátás és a gondoskodás. Hogy Ön és családja az anyagi terheket könnyebben viselje, a Generali Biztosító Zrt. sokféleképpen nyújt anyagi segítséget.
bővebb információ

Milliós segítség balesetbiztosítás

A mai rohanó világunkban sajnos bárkivel történhet olyan kisebb-nagyobb baleset, amely után a gyógyulás elhúzódhat és költségekben is komoly kihívást jelenthet. A baleseteket nem tudjuk megelőzni, de segítséget tudunk nyújtani a gyógyulás – nem ritkán – magas költségeinek viselésében.
bővebb információ

Szimba tanuló-balesetbiztosítás

A baleseteket megelőzni nem tudjuk, de segítünk a gyógyulás esetenkénti magas költségeinek viselésében. A Szimba tanulóbiztosítást ajánljuk minden oktatási intézménynek, óvodáknak, általános és középiskoláknak.
bővebb információ

Extrém sportok baleset-biztosítása

Biztosan Ön előtt is ismert, hogy 2007. január 1. óta - a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. LXXXIII. törvény (Ebtv) módosítása miatt - a különösen veszélyes (extrém) sporttevékenységet űző személyek elesnek a kötelező egészségbiztosítás ingyenes egészségügyi szolgáltatásaitól (vagyis fizetniük kell az egészségügyi ellátásokért), ha az extrémsport tevékenység közben sportbalesetet szenvednek.
bővebb információ

Pajzs kollektív személybiztosítások

A Pajzs csoportos személybiztosítás választása tudatos és felelősségteljes magatartás a cégvezetők, rendezvényszervezők, sportszervezetek és belépőjegyes szolgáltatást kínáló vállalkozások részéről, hiszen a biztosítás által tagjaik, beosztottjaik, vagy az általuk vendégül látott személyek részére biztosítási védelmet tudnak nyújtani bármilyen váratlan esemény, baleset esetén.
bővebb információ
 
Nyilka Ildikó
Telefon / Fax:
06 1 270 1110, 06 1 789 3318
Mobil:
06 20 336 1146
Email:
nyilka.ildiko@gmail.com
Skype:
nyilkaildiko
Duna-Part Ingatlancentrum és Generali-Providencia Zrt. képviselete
DUNA-PART INGATLANCENTRUM
1137 Budapest, Pozsonyi út 33/A.
Telefon / Fax: 06 1 270 1110
Mobil: 06 20 336 1146, 06 20 934 4066
Email: info@dunapart-ingatlan.hu
Email: nyilka.ildiko@gmail.com
Web: www.dpic.hu
Web: www.dunapart-ingatlan.hu
Skype: nyilkaildiko
KÖSSÖN UTASBIZTOSÍTÁST!
Web: www.utasbiztositas.eu

KÖSSÖN BIZTOSÍTÁST!
Web: www.biztositasonline.eu
Megbízható cég
Life Goes On
Változásbejelentő