DUNA-PART INGATLANCENTRUM - 1137 Budapest, Pozsonyi út 33/A.
Telefon / Fax: 06 1 270 1110 - Mobil: 06 20 336 1146, 06 20 934 4066
E-mail: info@dunapart-ingatlan.hu, nyilka.ildiko@gmail.com
Web: www.dpic.hu, www.dunapart-ingatlan.hu, www.utasbiztositas.eu, www.biztositasonline.eu
menü
főoldal bemutatkozás partnereink ingatlanok biztosítások
DUNA-PART INGATLANCENTRUM
Azonosító
Értékesítés módja
Ingatlan típusa
Kerület / Utca
Ár tól-ig
- Ft
Nyilka Ildikó
vezető
Telefon: 06 20 336 1146
Nagy Éva
ingatlanreferens
Telefon: 06 20 934 4066
 

 

DUNA-PART INGATLANCENTRUM KFT.

DUNA-PART INGATLANCENTRUM
Telefon/Fax: 06 1 270 1110
Telefon(UPC): 06 1 789 3318
E-mail: info@dunapart-ingatlan.hu
Ügyvezető igazgató:
Nyilka Ildikó (06 20 336 1146)
Közvetítő:
Nagy Éva (06 20 934 4066)

A Duna-Part Ingatlan Centrum Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2001-ben alakult, a jogelőd társaság ténykedését is figyelembe véve, tulajdonképpen már 1996 óta lát el ingatlanközvetítői tevékenységet.

Cégünk a Belváros szívében, Újlipótvárosban, a Szent István-park és a Duna találkozásánál fekvő, történelmi hangulatot idéző Bauhaus-házakban, márványlépcsőházas ingatlanokban található eladó, illetve bérelhető lakások közvetítésével foglalkozik. Magas színvonalú ügyintézést biztosítunk, munkatársaink az adás-vétel, de akár a felújítás gondjaiban is készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére. A társaság ingatlanközvetítői irodájába, mely a két világháború közötti korszak patinás épületegyütteseinek egyikében található, szeretettel várjuk érdeklődő ügyfeleink jelentkezését.

Nyilka Ildikó
Ügyvezető:
Nyilka Ildikó
Telefon: 06 20 336 1146
Nagy Éva
Közvetítő:
Nagy Éva
Telefon: 06 20 934 4066

Lakását jó kezekben bízná?
Eladná/kiadná lakását?
Netán szabadulna hitelétől?


Ha arra vágyik hogy minden gördülékenyen es zökkenőmentesen menjen, akkor jó helyen jár! Mindenben rendelkezésére és segítségére állunk!
Csapatunk több mint 20 éves tapasztalata biztosítja Önnek hogy minden megoldódjon!

 

Önt is érdeklik az új lehetőségek és ajánlatok? Cégünk Ingatlan Eladás, Kiadás és Biztosítással foglalkozik.

15 pontba gyűjtöttük, miért hisszük, hogy ingatlan eladásának legjobb módja, ha a Duna-Part Ingatlancentrum Kizárólagos Megbízását választja! Választhat nem kizárólagos szerződést (általános szerződést) is jó feltételekkel.

1.EREDMÉNYEINK ÉS DÖNTÉSEINK IGAZOLNAK MINKET

20 éves ingatlanközvetítői múltunknak köszönhetően évről évre egyre több ügyfél fordul hozzánk. sikeres ingatlanügyletet bonyolítottunk. Büszkék vagyunk eredményességünkre, rendszerünk és értékesítőink hatékonyságára

2. EGYÜTTMŰKÖDÜNK A PIACCAL

Ha Kizárólagos Megbízást köt velünk, bármely ingatlanközvetítő iroda eladhatja az Ön ingatlanát, így nem kell több szerződéssel bajlódnia! Már több mint 800 ingatlanos partner csatlakozott Ingatlan Megosztó Rendszerünkhöz, akik a nálunk meglévő kizárólagos ingatlan portfóliót ugyanúgy ajánlhatják ügyfeleiknek, mint a mi kollégáink. Mi az Együttműködés a piaccal siker titka? Tízezres ingatlanállomány értékesítésével kizárólag minket bíztak meg ügyfeleink. Ez, a piacon hatalmas szám, tehát külsős ingatlanosoknak is megéri a csak nálunk található ingatlanokból kínálni. Szinte nincs olyan vevő, aki ne kerülne kapcsolatba velünk. Ha mégis lenne, több száz partnerünkön keresztül őket is elérjük, így az elmúlt években kialakult egy hatékony rendszer.

3. FELTŰNŐBB MEGJELENÉS

A Kizárólagos Megbízású ingatlanoknak kiemelt megjelenési lehetőséget biztosítunk egyes hirdetési és ingatlanportálokon. Biztosítjuk továbbá az egyik legeredményesebb – mégis az Ön számára kényelmes és biztonságos – hirdetési eszközt. Az ingatlanra táblát vagy molinót helyezünk ki saját költségünkön, amelyen kollégánk telefonszáma található.

4. ÓVJUK MEGBÍZÓINKAT AZ ILLETÉKTELENEKTŐL

Nálunk alapszabály, hogy kollégáink minden ingatlanmutatásra elkísérik a vevőjelöltet. Ha külsős ingatlanközvetítő szeretné mutatni az ingatlant, kollégánk akkor is részt vesz a megtekintésen, így Ön abban az esetben is biztonságban érezheti magát. Az ügyfél minket hív, a mi telefonszámunk van kint a táblán, nem kell ismeretleneket egyedül beengednie.

5. JUTALÉK NÉLKÜL?-IGEN

Ha van olyan érdeklődő, akinek lehet, hogy el tudná adni az ingatlant, nem probléma. Kizárólag előre név szerint megjelölheti kizárólagos szerződéskötés esetén kik azok a potenciális vevők, akik megvásárolhatják lakását ezen idő alatt. Természetesen teret engedünk nekik.

6. DÍJAZZUK BIZALMÁT

Nálunk a Kizárólagos Megbízás jutaléka kedvezőbb, mint a nem kizárólagos Megbízásé. Értékesítőink pedig szélesebb körben promótálják az ilyen ingatlanokat, óriási energiát fektetnek hirdetésre és az értékesítésre, tehát ezen ingatlanok eladása lényegesen hatékonyabb, mint a nem kizárólagos Megbízású ingatlanoké. Önnek is és nekünk is megéri a kisebb jutalék! Ha Ön kizárólag a Duna-Part Ingatlancentrumot bízza meg, kedvezőbb díjazásra jogosult. Amennyiben hosszú távon is ránk bízza az értékesítést, bizalmáért cserébe további jelentős kedvezményt adunk megbízási díjainkból.

7. RUGALMAS FELTÉTELEKET BÍZTOSÍTUNK

Amennyiben meggondolja magát és mégsem kívánja értékesíteni az ingatlant, úgy bármikor kérheti a Megbízás szüneteltetését. Önnek semmit nem kell fizetnie, csak abban az esetben, ha 12 hónapon belül mégis eladja ingatlanát. Nem célunk cégünkhöz “kötni”, egyszerűen szeretnénk a leghatékonyabb értékesítési megoldást nyújtani.

8. MEGFELEZZÜK JUTALÉKÁT, 50% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK

Az Együttműködés a piaccal rendszeren keresztül az ingatlanosokkal is megosztjuk jutalékunkat, így ha Önnél jelentkezett egy vevő és nem mi mutattuk az ingatlant, a jutalék 50%-a Önt illeti! Természetesen ugyanúgy végigkísérjük Önt az értékesítés teljes folyamatán, segítjük a legjobb ár elérésében, a tárgyalások lefolytatásában és a birtokbaadásnál is, hisz az ingatlan mutatása csak az első lépés az eladásban.

9. DUPLA JUTALÉK KIZÁRVA

A Kizárólagos Megbízás nem csak kényelmi szempontból előnyös Önnek. Számtalanszor előfordult, hogy az eladó több ingatlanirodát bízott meg, akik gyakran ugyanazt a vevőt (pl. egy házaspár két tagját) külön-külön vitték ki az ingatlanba. Ha egy ilyen esemény vásárlással végződik, joggal követel mindkét iroda jutalékot, hiszen a megbízotti munkát mindketten elvégezték. Egyetlen Kizárólagos megbízással az értékesítés jogi körülményei is tisztábbak. Ha Ön csak a Duna-Part Ingatlancentrumot bízza meg az értékesítéssel, akkor kizárt, hogy dupla jutalékot kelljen fizetnie. Még akkor sem, ha az Együttműködés a piaccal partnerünk hoz rá vevőt, mert Ön csak a mi jutalékunkat fizeti, amit elosztunk a másik irodával.

10. SZAKTUDÁS ÉS PIACISMERET

Az ingatlanpiac folyamatosan változik, nem könnyű egy ingatlan aktuális piaci értékét meghatározni, szükség van szaktudásra. Elsősorban a piaci ár megállapításában, a hatékony hirdetési- és értékesítési metodikában és a leendő vevővel folytatott ártárgyalások és szerződéskötés lebonyolításában. A 20 éves szakmai tapasztalat mutatja, hogy az ingatlanokhoz szakértelem kell, hogy ne kelljen árul alul eladniuk lakásukat. Vevőkhöz meg igényfelmérés szükségeltetik, hogy a felesleges körök kimaradjanak.

11. EGY IDŐBEN TÖBB INGATLAN AJÁNLAT

Gyakran előfordul, hogy egyszerre több vevő is szeretné megvásárolni ugyanazt az ingatlant. A Kizárólagos megbízásnál egy személy kezeli a beérkező ajánlatokat, így akár a hirdetett irányár felett több vételi ajánlatot is tudunk kínálni (átlátható folyamatokon keresztül) és segítjük Önt a kialakult licit lebonyolításában és az ügylet lebonyolításában.

12. ENERGETIKAI TANUSÍTVÁNY KEDVEZMÉNYESEN

Uniós jogszabály írja elő az ingatlanok értékesítéséhez az Energetikai Tanúsítvány meglétét. Bizalmát jutalmazzuk: a Tanúsítvány készíttetésének díja Kizárólagos Megbízás esetén kedvezőbb mint nem kizárólagos Megbízás esetén.

13. EREDMÉNYESSÉG

A fentiekben felsorolt előnyök összeadódnak! Ennek az eredménye, ha Kizárólagos Megbízást köt velünk, statisztikáink szerint akár 3-szor nagyobb hatékonysággal értékesítjük ingatlanát, mint egy nem kizárólagos megbízás esetén!

14. MEGBÍZHATÓ CÉG MINŐSÍTÉS CÉGÜNKRŐL

A Megbízható cég Tanúsítványt azok a cégek, vállalkozások nyerhetik el, amelyek az ügyfelek és üzleti partnerek véleménye alapján, hiteles üzletpolitikát folytatnak. Vizsgálat alapján a véleményt algoritmusa adja, mely a megadott kulcsszavak alapján nem talált negatív fogyasztói véleményeket. www.megbizhatoceg.com

15. EXTRA ÉRVEK

A 14 érv mellett van egy plusz érvünk, amiért érdemes minket választania. Cégünk több száz ingatlanirodával dolgozik. Hogyan? Rajtunk keresztül több száz ingatlaniroda portfoliójába is betekinthet. Az Ön Megbízása így a Duna- Part Ingatlancentrum ingatlanirodánál, kb. 25 ezer regisztrált vevője mellett a több száz irodához jelentkezett vevőkhöz is eljut, valamint cégünk nyilvános weboldalán megjelenik.
* 20 éves tapasztalat az ingatlanpiacon
* Partnereink több száz ingatlaniroda
* 9 éves tapasztalat pénzügyi területen, biztosítás területen. Cégünk Generali biztosító partnere, Generali képviselete is egyben, EUB utas biztosító partnere,
Változás Bejelentő partnere is. www.változásbejelentő.hu

A fentiekben felsorolt előnyök összeadódnak! Ennek az az eredménye, ha Kizárólagos Megbízást köt velünk, statisztikáink szerint akár 3-szor nagyobb hatékonysággal értékesítjük ingatlanát, mint egy nem kizárólagos megbízás esetén!

 • Ingyenes értékbecslés: az előzetes adatok és a helyszíni szemlét követően egy egyszerűsített értékbecslést készítünk a forgalmi értékbecslés szabályai szerint. Természetesen az Árat, amin az értékesítést elkezdjük, Megbízónk az ingatlan tulajdonosa határozza meg.
 • Kedvező Díjak: Megbízás esetén a legkedvezőbb díjszabással nyújtunk, profi és teljes körű szolgáltatást az eladók részére. Minden megbízástípusunk olcsóbb a konkurenciánál nem is beszélve a legkedvezőbb 3.9%- os díjról.
 • a közvetítési díjat az Eladó által meghatározott úgynevezett Minimumárba foglaljuk, így Ön csak akkor adja el az ingatlant, ha a kívánt összeg a zsebében marad. Nincs kockázat, mindenképpen eléri az Ön által elfogadható tartott vételárat.
 • Miért jó önnek még:
  • Előszűrt ügyfelek: az ingatlanhoz olyan lehetséges vevőket viszünk, akik olyat keresnek, mint az Öné, akikről már kiderült, hogy van is pénzük, akarnak is vásárolni, előzetes hitel vizsgálaton átesnek., Nem viszünk ingatlanturistákat, biztonságban lesz otthona.
  • Biztonság: Az otthonába belépő vevők regisztrációja során kiderül, hogy valós személyek, személyes adatokkal és elérhetőségekkel rendelkezünk tőlük, így a visszaélések elkerülhetők.
  • Teljes ügyintézés: Az egész folyamatot a megbízástól a birtokbaadásig lekövetjük:
   • Mi mérjük fel az ingatlant, profi fotókat és alaprajzot készítünk, mi állítjuk össze a profi hirdetést
   • Mi töltjük fel a hirdetőportálokra, újságokba, mi fizetjük ki és kezeljük ezeket
   • Mi mindig elérhetőek vagyunk, mindig fogadjuk a hívásokat
   • Mi kísérjük ki az előszűrt vevőket, Mi készítjük el a vételi szándéknyilatkozatot, Mi készítjük el a témavázlatot a szerződéshez, Mi kérjük ki a földhivatali papírokat (tulajdoni lap, térképmásolt, stb)
   • Mi rendeljük meg az Energia tanúsítványt, Mi küldjük meg a feleknek az előkészített Adásvételi Tervezetet
   • Mi elkísérjük és képviseljük Önt az Adásvételi Szerződésnél
   • Mi intézzük a Vevő hitelét, így annak folyamatáról, teljes körűen informáljuk Önt
   • Mi részt veszünk a Birtokbaadás lebonyolításában, Mi részt veszünk a földhivatali ügyintézésben
  • Jogi háttér: Ha az Ön ingatlanja eladásakor a Vevő választ ügyvéded Mi és Cégünk ügyvédje akkor is képviseli Önt és az ügyletet
  • Egykapus rendszer: Önnel egy dedikált ügyintéző foglalkozik, csak egy ember tart Önnel kapcsolatot, aki az ügyletről mindent tud, mindent intéz és folyamatos kapcsolatban áll Önnel.
 • Ha minket Biz meg, hátradőlhet, Mi 20 éve csináljuk, ez a dolgunk!
 • Cégünk, vállalkozásunk kiérdemelt a Megbízható Cég 2016 Tanúsítványát mely nyolc országot fed le. www.megbizhatoceg.com
 • Keressen minket bizalommal munkatársaink bizalommal állnak rendelkezésére.
 
Nyilka Ildikó
Telefon / Fax:
06 1 270 1110, 06 1 789 3318
Mobil:
06 20 336 1146
Email:
nyilka.ildiko@gmail.com
Skype:
nyilkaildiko
Duna-Part Ingatlancentrum és Generali-Providencia Zrt. képviselete
DUNA-PART INGATLANCENTRUM
1137 Budapest, Pozsonyi út 33/A.
Telefon / Fax: 06 1 270 1110
Mobil: 06 20 336 1146, 06 20 934 4066
Email: info@dunapart-ingatlan.hu
Email: nyilka.ildiko@gmail.com
Web: www.dpic.hu
Web: www.dunapart-ingatlan.hu
Skype: nyilkaildiko
KÖSSÖN UTASBIZTOSÍTÁST!
Web: www.utasbiztositas.eu

KÖSSÖN BIZTOSÍTÁST!
Web: www.biztositasonline.eu
Megbízható cég
Life Goes On
Változásbejelentő